português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
GARCIA-ARBOS, SALVADOR []
Referències trobades:
33   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 2
anar a la pàgina        


1 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Creient en Europa : Lluís Maria de Puig / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona. Any 59, núm. 277 (març-abril 2013), p. 40-42 : il. (Biografia


Matèries: Necrologia ; Polítics ; Parlamentaris ; Historiadors ; Professors
Matèries: Puig i Olivé, Lluís Maria (1945-2012)
Àmbit:Bàscara ; Girona ; Catalunya
Cronologia:1945 - 2012
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/263860
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Neules de can Massot / Salvador Garcia-Arbós, text ; Eduard Punset, fotografia
García-Arbós, Salvador


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 12 (tardor-hivern 2007), p. 104-105 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Pastissers ; Botigues i comerços
Àmbit:Bisbal d'Empordà, la
Cronologia:[1900 - 2007]
Autors add.:Punset, Eduard (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pollastre amb bolets de cal Barraquer / Salvador García-Arbós
García-Arbós, Salvador


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 2 (tardor-hivern 2002), p. 84-85 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Lloret de Mar
Cronologia:[2002]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]
Bustos Cabezuelo, Iolanda


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic (video/mp4)

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.


Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Cuiners ; Congressos ; Taules rodones
Àmbit:Catalunya ; Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Autors add.:Congrés Català de la Cuina (3r )
Accés: http://hdl.handle.net/10256.1/5172


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
De les receptes famliars a la gastronomia creativa / Salvador Garcia Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona. Any 46, núm. 200 (maig-juny 2000), p. 363-374 : il. (La Cuina
Número monogràfic: Balanç del segle XX.


Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Turisme ; Cuiners ; Escriptors
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[1900 - 2000]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/109355
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Un tractat cadaquesenc de pastisseria i confiteria de final del S. XIX / presentació de Pere Vehí Contos ; pròlegs de Jaume Fàbrega i Salvador Garcia-Arbós ; introducció, transcripció i notes a cura d'Enric Prat, Èrika Serna i Pep Vila



Cadaqués : Bar Boia, [2017]
93 p. : il. col. ; 16 cm

Amb una presentació del propietari Pere Vehí Contos, la introducció, la transcripció i notes a cura dels filòlegs Enric Prat i Pep Vila, i la historiadora Erika Serna, ha estat editat pel Bar Boia de Cadaqués, un receptari de pastisseria i confiteria. L'original va ser fet per un pastisser de Cadaqués, que el propietari atribueix amb cautela a Melitó Escofet, i és fruit de l'aprenentatge de l'ofici fet a dos obradors diferents -can Gassiot, 1887-88, i can Burch de Girona, 1888-89-. En conjunt, conté un inventari ben extens de tot allò que algú que aprenia l'ofici en aquell moment en una confiteria de les nostres comarques podia saber fer: confitures, codonyat, cabell d'àngel, gelatines, productes amb rovell d'ou, amb merenga i amb crema, menjar blanc, mató de monja, flaones, pastes (ensaïmades, bollos, rosquilles, coques, secalls ...), pans de pessic i bescuïts, pasta de full, coques, tortades, bunyos (anomenats brunyols i crespells), neules i neules de canó, carquiyolis, borregos, melindros, sucre cremat, ametlles garrapinyades, confits, torrons, panellets, mantecados, crocants, sorbets, esponjats .. En el camp de les begudes, hi apareixen: orxates, rosolis, essències de poncem i xarops. El seu tret lingüístic més peculiar és que sovint barreja català i castellà, no pas bilingüisme, sense solució de continuïtat en una mateixa recepta i, fins i tot, dins una mateixa frase. Tanquen l'edició l'índex de receptes i una relació dels ingredients apareguts i dels estris de cuina emprats, així com una bibliografia mínima sobre el tema. Els experts en gastronomia catalana, prof. Jaume Fàbrega i el periodista Salvador Garcia-Arbós, aporten dos pròlegs que emmarquen el manuscrit cadaquesenc dins d'un context, més general i l'altre més local. Sorprenen aquest tipus de receptaris per les moltes hores de dediðcació que cal esmerçar en l'elaboració de la majoðria de les receptes. Les preparacions, les mesures dels ingredients i les tècniques culinàries apareiðxen recollides amb molt detall. El llenguatge és planer i molt entenedor, com no podia ser de cap més manera. Cal considerar com es tracta d'un moment en què la transmissió dels coneixements era via oral, dïaquí també l'excepcionalitat del manuscrit en un paratge com la població de Cadaqués, pocs anys després de la misèria que va portar la plaga de la fil·loxera a tota la comarca, i que va empènyer al jove aprenent de pastisser a sortir del poble a aprendre un ofici que més tard exerciria de tornada a casa. Com la memòria és feble, és molt útil intentar deixar escrit tot allò important, encara que costa creure que en tants pocs anys d'aprenentatge el jove Melitó pogués participar en l'elaboració de tots aquest productes, així que més aviat semblaria que només es va limitar a copiar les receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Fonts documentals
Àmbit:Cadaqués
Cronologia:[1887 - 1889]
Autors add.:Prat, Enric (Ed.) ; Serna i Coba, Èrika (Ed.) ; Vila i Medinyà, Pep (Ed.) ; Vehi Contos, Pere (Pr.) ; Fàbrega i Colom, Jaume (Pr.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Pr.)
Autors add.:Bar Boia de Cadaqués
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Pere Calders (Llançà)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Capitán Trueno : fill de l'Empordà : un mite dels còmics / [Víctor Mora, Salvador García].
Mora Pujadas, Víctor


Castelló d'Empúries : Ajuntament de Castelló d'Empúries, 1996
[14] p. : il. ; 28 cm



Matèries: Dibuixants ; Còmic
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:1956 - 1996
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Ajuntament de Castelló d'Empúries
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]

Congrés Català de la Cuina (2018 )


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.



Matèries: Congressos ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Bustos Cabezuelo, Iolanda ; Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Localització:


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocottes : cazuelas y cacerolas : volver a cocinar / Paco Pérez ; textos de Salvador García Arbós ; fotografías de Francesc Guillamet
Pérez, Paco


Barcelona : Planeta Gastro, 2018
239 p. : il. col. ; 25 cm
ISBN 9788408197546



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant Miramar de Llançà
Àmbit:Llançà
Cronologia:[2018]
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Pública de Tarragona; B. Fages de Climent (Figueres); B. Pere Calders (Llançà); B. Marià Vayreda (Olot)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Girona : menjar de fires / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


Girona : Ajuntament de Girona, 2021
244 p.

El periodista gironí especialista en gastronomia Salvador Garcia-Arbós explora la tradició gastronòmica de les Fires de Sant Narcís en el llibre que cada any edita l'Ajuntament de Girona coincidint amb la festa major de la ciutat. A través dels textos que configuren el llibre, les persones lectores ...(Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Festes majors ; Festes populars ; Mostres gastronòmiques ; Tradicions populars
Àmbit:Girona
Cronologia:[0000 - 2021]
Autors add.:Ajuntament de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Devesa, paradís debatut / Salvador Garcia-Arbós, Joaquim Nadal i Farreres
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 323 (novembre-desembre 2020), p. 66- 95 : il. (Dossier


Matèries: Espais naturals ; Parcs urbans ; Parcs i jardins ; Arbres
Matèries:Devesa de Girona
Àmbit:Girona
Cronologia:[2020]
Autors add.:Nadal i Farreras, Joaquim
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/375677 [Presentació]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Joaquim Nadal, historiador, alcalde, diputat i conseller : "El barri vell no es l'èxit principal; posar-lo primer és trivialitzar l'èxit" / text: Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 313 (març-abril 2019), p. 20-28 : il. (Entrevista


Matèries: Entrevistes ; Polítics ; Alcaldes ; Consellers ; Historiadors ; Diputats al Parlament de Catalunya ; Vida política
Matèries: Nadal i Farreras, Joaquim (1948-....)
Àmbit:Girona ; Catalunya
Cronologia:[1979 - 2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/351376
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Fortalesa de Kerunta / text: Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 312 (gener-febrer 2019), p. 22-27: il. (Reportatge


Matèries: Jaciments arqueològics ; Estructures arqueològiques ; Castells ; Fortificacions ; Projectes d'arquitectura ; Equipaments culturals ; Patrimoni cultural
Àmbit:Sant Julià de Ramis
Cronologia:0000 - 2019
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/348457
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Porc i l'embotit / Jordi Nierga, coordinació ; Salvador Garcia-Arbós, Albert Reixach, Francesc Ginabreda, [et al.]



En: Garrotxes. Cassà de la Selva, núm. 22 (tardor-hivern 2018), p. 31-77 : il. (Dossier


Matèries: Bestiar porcí ; Ramaderia ; Indústria càrnica ; Escorxadors ; Aliments ; Botigues i comerços ; Carnissers ; Tradicions populars
Àmbit:Garrotxa ; Pla de l'Estany ; Ripollès
Cronologia:[1900 - 2018]
Autors add.:Nierga, Jordi (Ed.) ; García-Arbós, Salvador ; Reixach i Sala, Albert ; Ginabreda, Francesc
Accés: http://editorialgavarres.cat/index.php?option=com_redshop&view=product&pid=124&Itemid=5&lang=ca [Exemplar complet (accés restringit)]
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Ramon Vidal (Besalú); B. Marià Vayreda (Olot); B. Lambert Mata (Ripoll)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 33
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Hostals, fondes i hotels : dels hostals medievals a l'hotel del Centro, passant per la fonda Casa Marieta i fins als establiments actuals / Lluís Serrano ; [text dels testimonis:] Mar Bosch Oliveras, Mònica Cabruja, Salvador Garcia-Arbós, Jordi Nierga, Josep Pastells, Guillem Saló ; [fotografies dels testimonis:] Rafel Bosch
Serrano i Jiménez, Lluís


Cassà de la Selva ; Girona : Editorial Gavarres : Ajuntament de Girona, 2017
179 p. : il. col. ; 24 cm (Gent de Girona, 2) 
Bibliografia.
ISBN 9788494527937



Matèries: Hotels ; Hostals i fondes ; Hostaleria ; Crònica gràfica
Àmbit:Girona
Cronologia:[0000 - 2017]
Autors add.:Bosch Oliveras, Mar (Col·l.) ; Cabruja, Mònica (Col·l.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Col·l.) ; Bosch, Rafel (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Girona
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); Biblioteca Emília Xargay (Sarrià de Ter)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Sifons, gasoses i ratafia / Jordi Nierga, coordinació ; Mònica Font, Ramon Estéban Bochaca, Salvador Garcia-Arbós, [et al.]



En: Garrotxes. Cassà de la Selva, núm. 21 (primavera-estiu 2018), p. 29-70 : il. (Dossier

Abans que les grans empreses de begudes estrangeres arribessin amb una força gairebé omnipresent al nostre territori, molts dels municipis de la contrada elaboraven els seus beuratges: des de begudes carbòniques, les que en força casos van assolir un èxit tan efervescent com la seva pròpia naturalesa indica, fins a licors i destil·lats fets, distribuïts i consumits a magatzems i locals de casa nostra.


Matèries: Indústria alimentària ; Botigues i comerços ; Begudes alcohòliques ; Licors i aiguardents ; Producció ; Distribució comercial ; Empreses familiars
Àmbit:Garrotxa ; Pla de l'Estany ; Ripollès
Cronologia:[2018]
Autors add.:Nierga, Jordi (Ed.) ; Font, Mònica ; Estéban, Ramon ; Garcia-Arbós, Salvador
Accés: https://goo.gl/8kC6mH [Exemplar complet (accés restringit)]
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Ramon Vidal (Besalú); B. Marià Vayreda (Olot); B. Lambert Mata (Ripoll)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
De l'herbarium a l'herbari / Ester Sala, Salvador Garcia-Arbós, Joan Vallès, [el al.]
Sala i Codina, Ester


En: Revista de Girona. Girona, núm. 290 (maig-juny 2015), p. 72-93 : il. (Dossier


Matèries: Flora ; Plantes ; Vegetació ; Plantes medicinals ; Botànica ; Licors i aiguardents ; Parcs i jardins ; Tradicions populars ; Patrimoni natural
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[2015]
Autors add.:García-Arbós, Salvador ; Vallès, Joan
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/292123/380632 [Presentació del dossier]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cervesa gironina / Albert Vilar, Ramon Buxó, Salvador Garcia-Arbós,[et al.]



En: Revista de Girona. Girona, núm. 298 (setembre-octubre 2016), p. 72-95 : il (Dossier


Matèries: Indústria alimentària ; Begudes alcohòliques
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[0000 - 2016]
Autors add.:Vilar i Massó, Albert ; Buxó i Capdevila, Ramon ; García-Arbós, Salvador
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/312338/402424 [Presentació del dossier]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 33
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Final d'un calvari : la variant est de Girona va ser tan necessària com poc consensuada / Salvador García-Arbós, text
García-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 296 (maig-juny 2016), p. 27-28 : il (Reportatge


Matèries: Xarxa viària ; Carreteres ; Trànsit urbà ; Planificació urbanística ; Transició democràtica
Àmbit:Girona
Cronologia:[1979 - 1993]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/308229/398238
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 2
anar a la pàgina        

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3